09 Ιουλίου 2020

Εσύ δουλεύεις στο σπίτι με θέα γαλαζοπράσινα νερά;

Πώς θα σου φαινόταν να δουλεύεις  στο σπίτι με θέα τα γαλαζοπράσινα νερά των Μπαρμπέιντος;

Αν δε θέλεις να δουλεύεις από εκεί που είσαι, δούλεψε από εκεί που θέλεις/ονειρεύεσαι να πας..!

Δουλεύεις στο σπίτι με θέα τα νερά των Μπαρμπέίντος

Δεν θα προτιμούσες να δουλεύεις από εδώ;

Το να δουλεύεις στο σπίτι είναι πλέον γεγονός και στη χώρα μας! Γιατί να μην το κάνεις με θέα τις παραλίες της Καραϊβικής και απόλυτη ηρεμία;;; Τι πιο δημιουργικό!!!

 

 

Αρχίσαμε να δουλεύουμε από το σπίτι.. Ο κορονοϊός άλλαξε την καθημερινότητα μας σε διάφορους τομείς. Έτσι, ένα καινούργιο φαινόμενο εμφανίστηκε στη ζωή μας και μας έφερε τα πάνω κάτω και πλέον λειτουργούμε υπό άλλες βάσεις. Ένας από αυτούς τους τομείς, όπου επηρεάστηκε αρκετά από τις καινούργιες συνθήκες, είναι αυτός της εργασίας! Βέβαια, η λογική της τηλεργασίας είναι ήδη διαδεδομένη στις υπόλοιπες χώρες.

Τα Μπαρμπέιντος προορισμός για δουλειά από το σπίτι μέχρι και 12 μήνες!

Η κυβέρνηση των νησιών Μπαρμπέιντος βασίστηκε σε αυτή τη λογική και μας προτείνει ένα καινούργιο πρόγραμμα εργασίας. Το λεγόμενο “Barbados Welcome Stamp” παρέχει την δυνατότητα διαμονής και εργασίας από τα νησιά της Καραϊβικής.

Η πρωθυπουργός των Μπαρμπέιντος, Μία Μότλεϊ, πρότεινε αυτό το πρόγραμμα εργασίας, εφόσον η σύντομη παραμονή στα νησιά είναι δύσκολο να επιτευχθεί λόγω της πανδημίας. Συγκεκριμένα, η κα Μία Μότλεϊ δήλωσε: “Δεν χρειάζεται να δουλεύετε από μέρη της Ευρώπης ή των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής ή της Λατινικής Αμερικής, αφού μπορείτε να έρθετε εδώ και να δουλέψετε για μερικούς μήνες.”

Αυτή η πρόταση της πρωθυπουργού είναι αποτέλεσμα της μειωμένης φετινής τουριστικής περιόδου λόγω της πανδημίας. Άλλωστε, ένα μεγάλο ποσοστό του εγχώριου εισοδήματος προέρχεται από τον τουρισμό.

Σύμφωνα με το πανεπιστήμιο Τζονς Χόπκινς, στο νησί έχουν παρουσιαστεί μόνο 98 κρούσματα και μόλις 7 υπέκυψαν. Τα σύνορα του νησιού για τις διεθνείς πτήσεις άνοιξαν στις 12 Ιουλίου. Τηρούνται όλα τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας, όπως η χρήση μάσκας και το τεστ για την ιχνηλάτηση κρουσμάτων κορονοϊού.

Δουλεύεις στο σπίτι με θέα τα νερά των Μπαρμπέϊντος

Σ’ αρέσει το νέο σου γραφείο;

Η κυβέρνηση δεσμεύεται να καλωσορίσει τους καλεσμένους της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο υποσχόμενη ζεστή φιλοξενία και μια εμπειρία που θα τους μείνει αξέχαστη.

 

 

Έχεις χρόνο να σκεφτείς τους προορισμούς της αρεσκείας σου για να εργαστείς από το σπίτι… καθώς το πρόγραμμα βρίσκεται υπό συζήτηση και αναμένονται οι λεπτομέρειες και η έγκριση του από την κυβέρνηση των Μπαρμπέιντος.

Πηγή: Ιnsider

0/5 (0 Reviews)

share this:   

Εγγραφείτε στο Newsletter

Κάνε την εγγραφή σου