Gerofotis Travel Υπηρεσίες

share this:   

Gerofotis Travel Υπηρεσίες

Gerofotis Travel Υπηρεσίες

Ιδρύθηκε το 1980 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης από τον Ελευθέριο Γεροφώτη και την πολυετή παράδοση και λειτουργία του συνεχίζει ο γιος του Αλέξανδρος Γεροφώτης με δίπλωμα ΙΑΤΑ. Το γραφείο μας είναι μέλος της ένωσης Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας & Θράκης με ειδικό σήμα λειτουργίας ΕΟΤ -MH.T.E. 0933Ε60000147401 και ασφάλεια Αστικής Ευθύνης με την Generali (αρ συμβολαίου 11779995).

Το αντικείμενο δραστηριότητας μας ήταν και είναι ο τουρισμός. Από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας μας, προσφέρουμε τη δυνατότητα έκδοσης αεροπορικών εισιτηρίων προς όλους παγκοσμίως τους προορισμούς.

Στην πορεία των ετών, δραστηριοποιηθήκαμε και αναπτυχθήκαμε προσθέτοντας στον κύκλο των εργασιών μας και άλλες υπηρεσίες του τομέα της τουριστικής βιομηχανίας, όπως εκτέλεση εκδρομών, ατομικών και επαγγελματικών ταξιδιών εντός και εκτός Ελλάδος, ταξίδια κινήτρων (incentives), συνέδρια, κρουαζιέρες κ.α. . Συνεργαζόμενοι με τις περισσότερες αεροπορικές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένου και τις Low Cost- είμαστε συνδεδεμένοι με έναν πλήρη και υπερσύγχρονο ηλεκτρονικό εξοπλισμό με τα περισσότερα διεθνή δίκτυα κράτησης πολλαπλών υπηρεσιών (CRS).

Βασική μας προτεραιότητα για την καλύτερη, ταχύτερη και πιο υπεύθυνη εξυπηρέτησή σας, είναι η συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού μας, ώστε να καταστεί εξειδικευμένο, έμπειρο, ενημερωμένο και γλωσσομαθές, με την αέναη συμμετοχή τους σε εκπαιδευτικά σεμινάρια, εκδηλώσεις και εκπαιδευτικές εκδρομές. Με γνώμονα την υπευθυνότητα, την στενή συνεργασία και την σχέση που δημιουργούμε με τον πελάτη, η εταιρεία μας έχει καθιερωθεί ως μία από τις πιο δυναμικές στον κλάδο της, το οποίο αποτελεί και εγγύηση για τον ταξιδιώτη για προορισμούς και υπηρεσίες αξέχαστες και μοναδικές.

Σήμερα, με την συσσωρευμένη εμπειρία που αποκτήσαμε στην πολυετή μας πορεία, έχουμε καταφέρει να έχουμε έντονη συμμετοχή στα τουριστικά δρώμενα της αγοράς της Βορείου Ελλάδος. Φιλοσοφία μας είναι ο προσανατολισμός στις ανάγκες του πελάτη πιστεύοντας ότι έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων των πελατών μας και φυσικά αυτό αποτελεί δέσμευση και διαβεβαίωση ότι και στο μέλλον θα ανταποκρινόμαστε το ίδιο!!!

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ

Ο επόμενος στόχος είναι να ενισχύσουμε τον εισερχόμενο τουρισμό στην Ελλάδα, ειδικότερα από χώρες της Ασίας. Βλέπουμε την ευκαιρία και τις πολιτισμικές ομοιότητες οι οποίες θα μπορούσαν να δημιουργήσουν στενές σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων και των επιχειρήσεων.

Η ταχύτητα και η υπευθυνότητα, σε συνδυασμό με τις καλύτερες τιμές της αγοράς που επιτυγχάνουμε, σας απαλλάσσουν από οποιαδήποτε περιττή έγνοια και σας επιτρέπουν να επικεντρωθείτε αποκλειστικά και μόνο στο αντικείμενο σας.

Οι υπηρεσίες μας:

-Αεροπορικά εισιτήρια για όλο τον κόσμο
-Ναύλωση αεροσκάφους για όλο τον κόσμο
-Εκδόσεις εισιτηρίων συμπεριλαμβανομένων όλων των low cost πχ Easy Jet, Germanwings, Ryanair , Vueling, Eurowings, Astra Airlines,
-Κρατήσεις ξενοδοχείων – ειδικές τιμές – σε όλο τον κόσμο
-Ενοικίαση αυτοκινήτου σε οποιαδήποτε σημείο χρειαστεί
-Διεκπεραίωση τοπικών μεταφορών και άλλων ταξιδιωτικών αναγκών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό
-Ταξιδιωτική Ασφάλεια
-Ταξίδια κινήτρων (INCENTIVES)
-Επαγγελματικά ταξίδια (για συμμετοχή ή επίσκεψη εκθέσεων, κλπ.)
-Πακέτα διακοπών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό
-Έκδοση Βίζας – Ρωσίας και Κίνας
-Έκδοση Esta Αμερικής
-Έκδοση Βίζας Αυστραλίας

Gerofotis Travel Υπηρεσίες