Μαγιόρκα

Διάρκεια: 6,8 ημέρες
Από 625€

Αεροπορική εκδρομή στη Μαγιόρκα από Θεσσαλονίκη

RYANAIR

6 ημέρες
5,12,19/7
1,9,22/8

8 Ημέρες
5,12,19/7
7,13,17/8

Ελεύθερο Πρόγραμμα

Ένα μοναδικό πρόγραμμα για να επισκεφθείτε την πρωτεύουσα των Βαλεαρίδων Νήσων. Σας προσφέρουμε τα αεροπορικά εισιτήρια, τη διαμονή σας και την αντίστοιχη διατροφή καθώς και πολλές προτάσεις για να εκμεταλλευτείτε το χρόνο σας στο μοναδικό νησί.

Η Μαγιόρκα αποτελεί ένα σαγηνευτικό κράμα αραβικών και καταλανικών πολιτισμικών επιρροών, με ιστορία 2000 χρόνων. Από τα ατμοσφαιρικά λιθόστρωτα σοκάκια της Παλιάς Πόλης και τις υπέρκομψες λεωφόρους του shopping, έως τη μαγευτική μαρίνα με τα πολυτελή σκάφη στην άκρη της φοινικόστρωτης Passeig de Maritim, η πόλη είναι ένα ανοικτό μουσείο αρχιτεκτονικής, με παγκόσμιας κλάσης μνημεία και εξαιρετικά μουσεία τέχνης. Δίπλα σε αυτή την εντυπωσιακή σκηνογραφία, η πλούσια γαστρονομική παράδοση, το δυνατό nightlife και ο χαλαρός τρόπος ζωής των Palmesanos έρχονται να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο τη γοητεία που ασκεί το μικροσκοπικό αυτό μέρος του πλανήτη σε εκατομμύρια ταξιδιώτες στον κόσμο.

Περιγράφοντας με λίγα λόγια την Μαγιόρκα χαρακτηρίζεται για τα ατελείωτα χιλιόμετρα εξωτικών παραλιών με λευκή άμμο και φοίνικες, τα σκαρφαλωμένα στις πλαγιές των βουνών χωριουδάκια με τα κατάλευκα σπίτια και την ολονύχτια διασκέδαση. Είναι χαρακτηριστικό πως η Μαγιόρκα των 800 χιλιάδων μόνιμων κατοίκων δέχεται περίπου 10 εκατομμύρια τουρίστες ετησίως.

Κλείστε μόνο ξενοδοχείο στη Μαγιόρκα σε απίστευτη τιμή!!!

Περισσότερες εκδρομές

Αεροπορική εκδρομή στη Μαγιόρκα από Θεσσαλονίκη

Πρόγραμμα
Χρήσιμες πληροφορίες
Χάρτης
Δήλωση ενδιαφέροντος

Αξιοθέατα

Ελεύθερο Πρόγραμμα :

Ελεύθερο Προγραμμα

 

share this:   

Εγγραφείτε στο Newsletter

Κάνε την εγγραφή σου