Ρόδος

Προσφορές ξενοδοχείων Ρόδος

Online κρατήσεις ξενοδοχείων, προσφορές, Φθηνά ξενοδοχεία Ρόδος

Το νησί των Ιπποτών, η πρωτεύουσα των Δωδεκανήσων, και το τέταρτο μεγαλύτερο. Νησί των έντονων αντιθέσεων, η Ρόδος συνδυάζει αρμονικά το μεσαιωνικό με το παραδοσιακό στοιχείο, τις δαντελένιες παραλίες με τα πευκόφυτα βουνά, ορεινά χωριά με παραθαλάσσιους οικισμούς, αρχαιολογικούς χώρους, μεσαιωνικά μνημεία και κοσμοπολίτικα τουριστικά θέρετρα με παραδοσιακά καταλύματα σχηματίζοντας έναν ασυναγώνιστο προορισμό που μπορεί να ικανοποιήσει κάθε προσδοκία.

Αξίζει να επισκεφθείτε

-Τον αρχαιολογικό χώρο της ακρόπολης της αρχαίας Ιαλυσού, στο λόφο της Φιλερήμου, με μια πληθώρα μνημείων μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουν ο ναός της Αθηνάς Πολιάδος, η δωρική κρήνη, ο ναός της εποχής των Ιπποτών και το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου του Χωστού.

-Το εντυπωσιακό μοναστήρι της Παναγίας Φιλερήμου με τη μεγάλη λιθόστρωτη αυλή και την πέτρινη εκκλησία γοτθικού ρυθμού (15ου αι.)

-Το δρόμο του Γολγοθά, με τα κυπαρίσσια και τις πέτρινες στήλες που φέρουν παραστάσεις με τα Πάθη του Xριστού. Ο δρόμος καταλήγει σε έναν μεγάλο σταυρό. -Την παραλία της Ιαλυσού με τα καταγάλανα νερά. Τα μελτέμια που πνέουν στην περιοχή την καθιστούν ιδανική για θαλάσσια σπορ, όπως windsurfing και kitesurfing.

-Το ετήσιο πολιτισμικό φεστιβάλ των Ιαλυσίων που πραγματοποιείται κάθε Αύγουστο. Η περιοχή της Αφάντου, ένας οικισμός με τυπική νησιώτικη αρχιτεκτονική και μια υπέροχη παραλία, φημίζεται για το υπερσύγχρονο γήπεδο γκολφ που μάλιστα λειτουργεί όλο το χρόνο. Κοντά στο χωριό θα βρείτε τα Κολύμπια, τον παραλιακό οικισμό με την περίφημη, δενδροφυτευμένη από τους Ιταλούς, οδό των Ευκαλύπτων.

 

Ενδεχομένως, να σας σας ενδιαφέρουν ξενοδοχεία στη Πάρο

Πάρος

Online κρατήσεις ξενοδοχείων,προσφορές,Φθηνά ξενοδοχεία Ρόδος

Φθηνά ξενοδοχεία

Περισσότεροι προορισμοί στην Ελλάδα

0/5 (0 Reviews)

share this:   

Εγγραφείτε στο Newsletter

Κάνε την εγγραφή σου