Λευκωσία

Προσφορές ξενοδοχείων Λευκωσία

Online κρατήσεις ξενοδοχείων, προσφορές, Φθηνά ξενοδοχεία Λευκωσία

Αξίζει να επισκεφθείτε

1. Πύλη Αμμοχώστου

Πύλη Αμμοχώστου είναι η πιο σημαντική από τις τρεις πύλες των Ενετικών Τειχών της Λευκωσίας στο ανατολικό τμήμα των τειχών στην Παλιά Λευκωσία. Χτισμένο στην την 16th αιώνα από τους Ενετούς για να υπερασπιστεί την πόλη ενάντια στους Οθωμανούς Τούρκους. Αρχικά με το όνομα Porta Guiliani μετά Giulio Σαβορνιάνο, ο σχεδιαστής των τειχών. Σε 1980 η πύλη αποκαταστάθηκε και το χρησιμοποιούν σήμερα ως πολιτιστικό κέντρο.

2. Πλατεία Φανερωμένης & Φανερωμένης Εκκλησία

Πλατεία Φανερωμένης, είναι ένα σημαντικό ιστορικό χώρο που βρίσκεται μέσα στα ιστορικά ενετικά τείχη της Λευκωσίας (Κύπρος κατακτήθηκε από τους Ενετούς). Φιλοξενεί μια σειρά από ιστορικά κτίρια και μνημεία, όπως το μάρμαρο Μαυσωλείο, το Φανερωμένης Εκκλησία, Φανερωμένη Σχολή, και το Φανερωμένης Βιβλιοθήκη, και. Η πλατεία περιβάλλεται από πολλά νεοκλασικά κτίρια fhousing κυρίως ελληνικές, καθώς και τοπικές κυπριακές αρχιτεκτονικές επιρροές

3. Λεβέντειο Δημοτικό Μουσείο Λευκωσίας & AG Levenis Gallery

Το Λεβέντειο Δημοτικό Μουσείο Λευκωσίας: Η ιστορία της πόλης της Λευκωσίας, από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, αποτελεί ένα συγκρότημα από παραδοσιακά κτήρια στην οδό Ιπποκράτους no.15-17. Το Λεβέντειο Δημοτικό Μουσείο Λευκωσίας βρίσκεται στην παλιά εντός των τειχών πόλη, κοντά στην πλατεία Ελευθερίας.

AG Leventis Gallery: Από τον Μάρτιο και μετά, Λευκωσία είναι ένας περήφανος οικοδεσπότης της συλλογής έργων τέχνης του αείμνηστου Αναστάσιου Λεβέντη. Αυτό το αφιέρωμα στην ευρωπαϊκή τέχνη στεγάζεται σε μια γκαλερί τέχνης προσαρμοσμένη. Χωρίζεται σε τρεις ενότητες, η έκθεση παρουσιάζει έργα ζωγραφικής από τη συλλογή του Παρισιού με έργα του ευρωπαϊκού μάστερ, Ελ Γκρέκο, Μονέ, και Chagall για να αναφέρουμε μόνο μερικά. Σε άλλο όροφο, η ελληνική συλλογή περιλαμβάνει ονόματα όπως ο Κωνσταντίνος Παρθένης και ο Κωνσταντίνος Βολανάκης. Η κυπριακή συλλογή προσφέρει την ευκαιρία να δείτε τα πρώτα, πολύ σημαντικά βήματα της μοντέρνας και σύγχρονης κυπριακής τέχνης. Η έδρα της τιμής πηγαίνει στη ζωγραφική 17 μέτρων Αδαμάντιου Διαμαντή »με τίτλο« Ο Κόσμος της Κύπρος ». Αλλά υπάρχουν θησαυροί από άλλες μεγάλες Κύπριους καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων και ο Τηλέμαχος Κάνθος, Μιχάλης Kashalos, Χριστόφορος Σάββα, Πολ Γεωργίου και Ιωάννη Κισσονέργη.

4. Λαϊκή Γειτονιά (Παραδοσιακά πεζόδρομο)

Λαϊκή Γειτονιά είναι μια ζώνη στην παλιά περιοχή της Λευκωσίας ανάμεσα ανατολικά της Λήδρας οδό και βόρεια από το D’Avila Προμαχώνα. στενά λιθόστρωτα δρομάκια του είναι γεμάτο από παραδοσιακά Κύπρος αρχιτεκτονική και τις εκκλησίες και η γειτονιά περιλαμβάνει πολλά εστιατόρια, καφετέριες και καταστήματα με σουβενίρ.

5. Το Αρχοντικό Χατζηγεωργάκη Κορνέσιου

Το Αρχοντικό (αρχοντικό) του Χατζηγεωργάκη Κορνέσιου είναι το σπίτι όπου ο δραγουμάνος Χατζηγεωργάκη Κορνέσιου και η οικογένειά του έζησε μεταξύ 1793 και 1808. Αυτό το σπίτι είναι το πιο σημαντικό παράδειγμα της αστικής αρχιτεκτονικής του περασμένου αιώνα της οθωμανικής κυριαρχίας που επιβιώνει στην παλιά Λευκωσία. Κάθεται κοντά στην Αρχιεπισκοπή, στη γειτονιά του Αγίου Αντωνίου, όπου οι πλούσιοι notabilities της ελληνικής κοινότητας που χρησιμοποιούνται παραδοσιακά για να ζήσουν.

Ενδεχομένως, να σας ενδιαφέρουν ξενοδοχεία στη Λάρνακα

Λάρνακα

Online κρατήσεις ξενοδοχείων,προσφορές,Φθηνά ξενοδοχεία Λευκωσία

Φθηνά ξενοδοχεία

0/5 (0 Reviews)

share this:   

Εγγραφείτε στο Newsletter

Κάνε την εγγραφή σου