Ίμπιζα

Προσφορές ξενοδοχείων Ίμπιζα

Online κρατήσεις ξενοδοχείων, προσφορές, Φθηνά ξενοδοχεία Ίμπιζα

Η Ίμπιζα, είναι ένα από τα νησιά που ανήκουν στις Βαλεαρίδες νήσους της Ισπανίας και συγκεκριμένα το μεγαλύτερο. Τα τελευταία χρόνια έχει τρομερή τουριστική ανάπτυξη και φημίζεται για τη διασκέδαση που προσφέρει. Πέρα από αυτό όμως, κατά την επίσκεψη σας στο νησί αυτό, θα παρατηρήσετε πως υπάρχουν πολλά ακόμα πράγματα που αξίζουν. Κανένας προορισμός δεν είναι μόνο party και διασκέδαση.

Το νησί αυτό, έχει πανέμορφες και καταγάλανες παραλίες που θα σας ταξιδέψουν. Επιπρόσθετα, έχει απίστευτη ιστορία, πολλά μουσεία και ακόμη περισσότερους χώρους προς εξερεύνηση. Σίγουρα θα βρείτε μέρη να επισκεφτείτε και αξιοθέατα, που δεν θα σας επιτρέψουν να βαρεθείτε. Δεν πρέπει να παραλείψετε να επισκεφτείτε όσες περισσότερες παραλίες του νησιού θα σας δοθεί η ευκαιρία. Ακόμα και στην άλλη άκρη του νησιού να είναι, θα πρέπει να το κάνετε. Σε αυτό το νησί όλα αξίζουν την παραμικρή ταλαιπωρία. Η θέα που θα αντικρίσετε όπου και αν πάτε θα σας αποζημιώσει.

Es Vedrá 

Βρίσκεται αρκετά μακριά από το κέντρο αλλά είναι σίγουρα ένα από τα τοπία που δεν πρέπει να παραλείψετε να επισκεφτείτε. Αξίζει να πάτε για πικ νικ και να δείτε το ηλιοβασίλεμα, ή έστω μια απλή περαστική βόλτα για να θαυμάσετε τη μοναδική θέα.

Dalt Vila

Είναι ένα πολύ όμορφο μέρος στο νησί και έχει πανέμορφη θέα. Περπατήστε στα σοκάκια της παλιάς πόλης και να είστε σίγουροι πως δεν θα μπορείτε να σταματήσετε να κοιτάτε γύρω, θαυμάζοντας τα σπίτια και όλα όσα θα αντικρίσουν τα μάτια σας. Μια βραδινή βόλτα στην Παλαιά Πόλη της Ίμπιζα, θεωρείται απαραίτητη.

Μαγιόρκα

 

0/5 (0 Reviews)

share this:   

Εγγραφείτε στο Newsletter

Κάνε την εγγραφή σου