Γάνδη

Προσφορές ξενοδοχείων Γάνδη

Online κρατήσεις ξενοδοχείων, προσφορές, Φθηνά ξενοδοχεία Γάνδη

Η Μπρυζ είναι πόλη στη Φλάνδρα του Βελγίου. Είναι η πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της επαρχίας Δυτική Φλάνδρα. Έχει πληθυσμό 118.053 κατοίκους (εκτίμηση 2016). Το 2002 ορίστηκε Πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης. Μαζί με ορισμένες άλλες πόλεις του Βορρά, όπως το Άμστερνταμ και η Στοκχόλμη, χαρακτηρίζεται ως “Βενετία του Βορρά”. Η οικονομική της σημασία είναι υψηλή, λόγω του λιμένα της και, κάποτε, ήταν η κορυφαία εμπορική πόλη του κόσμου

Η ρομαντική και μυστηριακή ατμόσφαιρα της Γάνδης ταξιδεύει τον επισκέπτη στο χρόνο και η μεσαιωνική της αρχιτεκτονική αποτυπώνει τη ξεχωριστή ιστορία της.Οι πανύψηλοι καθεδρικοί ναοί, τα επιβλητικά αναγεννησιακά κτίρια, τα γραφικά κανάλια και τα λιθόστρωτα δρομάκια της αποπνέουν μεσαιωνικό αέρα που κερδίζει τον ταξιδιώτη.

Αξίζει να επισκεφθεί κανείς τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Βονιφάτη (Saint Bavo). Στυλ ροκοκό με τις σαράντα καμπάνες, ο οποίος είναι γνωστός για τους ανεκτίμητους θησαυρούς τέχνης που φιλοξενεί.

Περιηγηθείτε στο πεζοδρομημένο ιστορικό κέντρο της Γάνδης και προκαλέστε τον εαυτό σας να ανέβει τα 444 σκαλιά έως την κορυφή του Καθεδρικού Ναού για να θαυμάσετε από ψηλά την πόλη., Το ιστορικό κέντρο είναι ευλογία περπατήματος, ενώ οι 114 σημάνσεις σε κάθε βήμα εξασφαλίζουν ότι δεν θα χαθείτε ποτέ! Η πόλη διαιρείται σε δύο τετράγωνα και κάθε τετράγωνο σε πολλά αξιοθέατα. Ακολουθήστε την 10.000 βημάτων(!) τουριστική διαδρομή, που έχει δημιουργηθεί για τους επισκέπτες που επιθυμούν να περιηγηθούν την πόλη πεζή.

Το πέτρινο κάστρο Gravesteen χρονολογείται από το 1180 και σήμερα λειτουργεί ως μουσείο με όπλα εποχής.

Κάθε χρόνο, τον Ιούλιο λαμβάνει χώρα ένα από τα μεγαλύτερα πολιτιστικά φεστιβάλ της Ευρώπης, το οποίο διαρκεί δέκα ημέρες. Παράλληλα εκατοντάδες κόσμου συρρέουν στην Ανθοκομική Έκθεση Γάνδης» (Floralien), η οποία έχει χαρίσει στην πόλη το χαρακτηρισμό «Λουλούδι του Βελγίου».

Ζήστε από κοντά την μεσαιωνική αύρα της μέσα από μια ρομαντική βαρκάδα στα κανάλια της ή κάνοντας βόλτα με μια άμαξα.

 

Ενδεχομένως, να σας ενδιαφέρουν ξενοδοχεία στη Μπριζ,

Μπριζ – Bruges

Online κρατήσεις ξενοδοχείων,προσφορές,Φθηνά ξενοδοχεία Γάνδη

Φθηνά ξενοδοχεία

0/5 (0 Reviews)

share this:   

Εγγραφείτε στο Newsletter

Κάνε την εγγραφή σου