Μπόροβετς

Προσφορές ξενοδοχείων Μπόροβετς

Online κρατήσεις ξενοδοχείων, προσφορές, Φθηνά ξενοδοχεία Μπόροβετς

Τοποθεσία: Το χιονοδρομικό θέρετρο Μπόροβετς βρίσκεται σε απόσταση 12 χλ. Από τη πόλη Σάμοκοβ και 72 χλμ. από τη πρωτεύουσα της Βουλγαρίας – Σόφια. Κρυφώμενο σ’ενα δάσος πεύκων σε υψόμετρο 1390 μ από την επιφάνεια της θάλασσας (με τις υψηλότερες πίστες σε υψόμετρο 2600 μ), το Μπόροβετς είναι υπέροχος προορισμός ξεκούρασης και ψυχαγωγίας.

Σήμερα το Μπόροβετς είναι μεγάλο και σύγχρονο βουλγαρικό χειμερινό θέρετρο, με πολλά πολυτελή ξενοδοχεία, εστιατόρια, καταστήματα και μεγάλη επιλογή πίστων και τελεφερίκ. Το Μπόροβετς είναι θέρετρο με αλπικό χαρακτήρα και προσφέρει κατάλληλες συνθήκες για αθλήματα χιονιού όπως: σκι, snowboarding, δίαθλο κ.α

Στην χρήση των τουριστών είναι διαφορετικές κατά βαθμό δυσκολίας και μήκους 58 χμ πίστες που διακρίνονται σε 3 περιοχές: Σιτνιάκοβο – Μαρτίνοβι μπαράκι – πίστες; Μαρκατζίκ – 4 πίστες και Ιάστρεμπετς – 3 πίστες. Οι καλύτερες πίστες είναι στο Ιάστρεμπετς και όλοι οι διαγωνισμοί διοργανώνονται εκεί. Το θέρετρο φιλοξενεί διαφορετικούς διαγωνισμούς αθλημάτων τον χειμώνα.

Συνήθως, οι κατηφόρες του Μπόροβετς έχουν χιόνι από τα μέσα Δεκεμβρίου ως τον Απρίλιο. ΄Ο αέρας είναι καθαρός και ανεπηρέαστος από ρύπανσης .Ο χειμώνας στο θέρετρο είναι ήπιος και έχει πολύ χιόνι. Η μέτρια θερμοκρασία Ιανουαρίου είναι 4.8 C

Ιατρικές και Οντοντιατρικές Υπηρεσίες: Η υπηρεσία έκτακτης ανάγκης λειτουργεί 24 ώρες τη μέρα. Ασθενοφόρο και κλινική (με γιατρό και νοσοκόμα) είναι σε διαθεσιμότητα, όπως και πρώτη βοήθεια στις σκι κατηφόρες. Στο Σάμοκοβ θα βρείτε νοσοκομεία με οργανωμένη παροχή υπηρεσιών υγείας. Μερικές από τις ιατρικές υπηρεσίες θα πρέπει να πληρώσετε μετρητά στις κλινικές. Μετά θα σας δώσουν τους απαραίτητους λογαριασμούς, τις αποδείξεις και τα τιμολόγια που περιγράφουν την υπηρεσία και την τιμή. Έτσι μπορείτε να ζητήσετε μετά τα έξοδα από την ασφαλιστική εταιρία σας. Σας συστήνουμε να πληροφορήσετε την ασφαλιστική σας εταιρία σε περίπτωση σωματικών βλαβών. Παρακαλώ, ακολουθήστε τις οδηγίες τους.

Ενδεχομένως, να σας ενδιαφέρουν ξενοδοχεία στο Μπάνσκο

Μπάνσκο

Online κρατήσεις ξενοδοχείων,προσφορές,Φθηνά ξενοδοχεία Μπόροβετς

Φθηνά ξενοδοχεία

0/5 (0 Reviews)

share this:   

Εγγραφείτε στο Newsletter

Κάνε την εγγραφή σου