Όροι & Προϋποθέσεις

share this:   

Α) Αν η ώρα προσέλευσης στο ξενοδοχείο (ώρα Check in είναι μετά της 18:00 τοπική ώρα πρέπει να μας ενημερώστε).
Β) Επιθυμίες όπως δύο μονά κρεβάτια, 1 διπλό κρεβάτι, δωμάτιο καπνιζόντων/μη καπνιζόντων, Υψηλό/Χαμηλο όροφο, Μπροστινή η πίσω πλευρά του ξενοδοχείου, Δωμάτια ΑΜΕΑ κτλ δεν είναι εγγυημένες. Με την κράτηση είναι εγγυημένη μόνο η κατηγορία του δωματίου πχ standard, superior, deluxe κτλ.
Γ) Τα τρίκλινα δωμάτια μπορεί να είναι με 1 διπλό /2 μονά κρεβάτια με την προσθήκη ενός επιπλέον κρεβατιού (extra Bed) η ενός καναπέ που γίνεται κρεβάτι.
Δ) Σε ορισμένες χώρες ενδέχεται να πληρώσετε στο Ξενοδοχείο Δημοτικό Φόρο και να μην καλύπτονται από το voucher της κράτησης που θα σας στείλουμε.
E) Πολλά ξενοδοχεία δεν επιτρέπουν αλλαγές ή διορθώσεις ονομάτων.
ΣΤ) Οι τιμές που βλέπετε ενδέχεται να ΜΗΝ ισχύουν σε περιπτώσεις όπου ο/η επισκέπτης συμμετέχει σε συνέδριο, ημερίδα( ή οποιοδήποτε ειδικό γεγονός – special event) που συμβαίνει στο ίδιο το ξενοδοχείο και θέλει ταυτόχρονα να διανυκτερεύσει στο ξενοδοχείο.
Ζ) Ορισμένα ξενοδοχεία έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν την πιστωτική κάρτα ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ στον όποιο έχει γίνει η κράτηση η ένα ορισμένο χρηματικό ποσό ως ΕΓΓΥΗΣΗ!
H) Η ηλικία του επισκέπτη πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών.

Ακυρώσεις
Παρακαλείσθε να ακολουθήσετε τις οδηγίες του επιβεβαιωτικού ηλεκτρονικού μηνύματος στην περίπτωση που θέλετε να ακυρώσετε την διαμονή σας. Εάν ακυρώσετε σύμφωνα με την πολιτική ακύρωσης, αυτή θα πραγματοποιηθεί χωρίς χρέωση. Σας συστήνουμε να διαβάσετε την πολιτική ακύρωσης προσεκτικά. Εάν ακυρώσετε αργότερα απ’ ότι απαιτείται από το ξενοδοχείο ή εάν δεν εμφανιστείτε, η χρέωση ακύρωσης μπορεί να είναι από το ισοδύναμο διαμονής μίας βραδιάς μέχρι την συνολικής τιμή διαμονής. H ακύρωση μπορεί να γίνει online απο τον χρήστη μέσα απο το πεδίο η κράτηση μου η γραπτώς στο email [email protected] και γράφοντας τον κωδικό κράτησης . Καμιά ακύρωση δεν μπορεί να γίνει προφορικά και χωρίς τον κωδικό κράτησης.

Αλλαγή κράτησης
Αλλαγή/τροποποίηση της  κράτησης μπορεί μόνο με email και αναγράφοντας τον κωδικό της κράτησης

Περιγραφή Υπηρεσιών
Αυτός ο ιστότοπος www.gerofotistravel.gr δημιουργήθηκε για την προαγωγή των προϊόντων του Gerofotistravel.gr, ενός εγγεγραμμένου ελληνικού ταξιδιωτικού πρακτορείου με επωνυμία επιχείρησης GEROFOTIS ALEXANDROS και Διακριτικό τίτλο GEROFOTIS TRAVEL, η οποία εδρεύει στην οδό Kαλαποθάκη 20,54624, Θεσσαλονίκη με αριθμό ΜΗ.ΤΕ. 0933Ε6000147401. Με την επίσκεψη ή τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, συμφωνείτε και δέχεστε τους παρόντες όρους. Ενεργούμε ως πράκτορες μεταξύ ξενοδοχείων, διαφόρων άλλων ταξιδιωτικών παρόχων και των χρηστών με σκοπό να παρέχουμε στους χρήστες μας την δυνατότητα να αναζητήσουν και να κατοχυρώσουν διαμονή σε ξενοδοχεία και άλλες ταξιδιωτικές συμφωνίες διαδικτυακά. Οι υπηρεσίες μας βασίζονται σε πληροφορίες παρεχόμενες από ξενοδοχεία και άλλους παρόχους υπηρεσιών. Παρότι προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε την ακρίβεια όλων των πληροφοριών που παρέχουμε μέσω του παρόντος ιστοτόπου, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι όλες οι πληροφορίες είναι αναλυτικές και χωρίς σφάλματα, ούτε είμαστε υπεύθυνοι για πιθανές διακοπές ή μη παρεχόμενες πληροφορίες.

Γενικοί Όροι Κρατήσεων
Για κάθε κράτηση (που πραγματοποιείται μέσω της σελίδας www.gerofotistravel.gr, είτε τηλεφώνου ή μέσω email ή στα γραφεία της εταιρείας), μας δίνετε τη ρητή εντολή να διαμεσολαβήσουμε για την παροχή της ταξιδιωτικής υπηρεσίας της επιλογής, η οποία φέρεται από τον εκάστοτε προμηθευτή, ή οποιασδήποτε άλλης υπηρεσίας και δεσμεύεστε από αυτήν.

Παρακαλώ θυμηθείτε ότι ευθύνεστε για την τήρηση των όρων που θέτει ο εκάστοτε προμηθευτής, όπως π.χ. τους όρους που θέτει κάθε αεροπορική εταιρία/ξενοδοχε σχετικά με τον χρόνο check in και παρακαλούμε να ενημερώνεστε σχετικά με αυτούς από τον εκάστοτε προμηθευτή.

Σε περίπτωση μακροπρόθεσμων αλλαγών σε οποιαδήποτε υπηρεσία εκ μέρους του παρόχου που έχετε επιλέξει, π.χ. σε περίπτωση ακύρωσης της πτήσης, η εταιρεία θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί σας τηλεφωνικά ή μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που μας έχετε δώσει και να σας ενημερώσουμε εφόσον λάβουμε έγκαιρη ενημέρωση από την πλευρά του προμηθευτή. Για μεταθέσεις, καθυστερήσεις και ακυρώσεις πτήσεων η άλλων ταξιδιωτικών υπηρεσιών και προϊόντων του προμηθευτή, η εταιρεία μας δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη.

Παρακαλούμε να ελέγξετε την ορθότητα των στοιχείων επιβεβαίωσης και να ενημερώσετε το συντομότερο δυνατό και μέσα στην ίδια ημερολογιακή ημέρα την εταιρεία μας για τυχόν αποκλίσεις ή λάθη, σχετικά με την ζήτηση σας. Η εκπρόθεσμη αναφορά λαθών και αποκλίσεων σε καμία περίπτωση δεν γεννά δικαίωμα ακύρωσης της κράτησης – αγοράς σας.Τα αεροπορικά εισιτήρια αποστέλλονται ως ηλεκτρονικά εισιτήρια (e-ticket) μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή φαξ. Το όνομά σας στην κράτηση, θα πρέπει να αντιστοιχεί στο όνομα της ταυτότητας / διαβατηρίου σας, άλλως μπορεί να μην σας επιτραπεί η επιβίβαση στο αεροπλάνο. Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, είτε εσωτερικού είτε εξωτερικού, αποστέλλονται μέσω courier με χρέωση ή από τα γραφεία της εταιρείας μας. Σε περίπτωση κρατήσεων που αφορούν ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα και κράτηση ξενοδοχείων, θα λάβετε το σχετικό voucher και τον κωδικό της κράτησής σας αντίστοιχα, στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Η δυνατότητα αλλαγής ή ακύρωσης ενός αεροπορικού ή ακτοπλοϊκού εισιτηρίου, ενός ταξιδιού ή ενός άλλου προϊόντος ή υπηρεσίας καθώς και οι όροι που διέπουν μία τέτοια αλλαγή ή ακύρωση, εξαρτώνται από τους όρους που θέτει η εκάστοτε προμηθεύτρια εταιρεία, ήτοι αεροπορική, ακτοπλοϊκή ή άλλη. Η εταιρεία μας δεν φέρει ουδεμιά ευθύνη για τους όρους αυτούς. Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεχτικά τους κανονισμούς ναύλων και τους λοιπούς περιορισμούς. Κόστος που ενδέχεται να προκύψει σε περίπτωση αλλαγής ή ακύρωσης μίας ταξιδιωτικής υπηρεσίας, το οποίο καθορίζεται από τους όρους του εκάστοτε παρόχου, βαρύνει αποκλειστικά εσάς. Για την περίπτωση που αγοράσετε εισιτήριο μετ’ επιστροφής και επιθυμείτε να μην πραγματοποιήσετε και τις δύο πτήσεις του εισιτηρίου σας, επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε εάν αυτό είναι επιτρεπτό, αφού η κάθε αεροπορική έχει διαφορετική πολιτική για τις περιπτώσεις αυτές.

Αποποίηση Ευθυνών
Ο ιστότοπός μας έχει σχεδιαστεί με την μεγαλύτερη δυνατή φροντίδα. Ωστόσο οι υπηρεσίες μας βασίζονται σε πληροφορίες που λαμβάνουμε από τα ξενοδοχεία που είναι υπεύθυνα για αυτές τις πληροφορίες. Τα ξενοδοχεία μπορούν να τροποποιήσουν / ενημερώσουν πληροφορίες όπως τιμές και διαθεσιμότητα κάθε στιγμή, συνεπώς δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι όλες οι πληροφορίες είναι ακριβείς και δεν αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε ευθύνη για τις συνέπειες των εν λόγω πληροφοριών. Συμβουλεύουμε πάντα τους πελάτες μας να επαληθεύουν τις πληροφορίες πριν ενεργήσουν βάσει αυτών. Το Gerofotistravel.gr δεν αναλαμβάνει οποιαδήποτε ευθύνη προς εσάς ή οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο για οποιοδήποτε λάθος ή παράλειψη στον παρόντα ιστότοπο. Το Gerofotistravel.gr μπορεί να αλλάξει, να ενημερώσει ή να διαγράψει οποιαδήποτε πληροφορία στον παρόντα ιστότοπο χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. To Gerofotistravel.gr δεν εγγυάται ότι αυτός ο ιστότοπος θα είναι αδιάκοπος, χωρίς σφάλματα ή ότι οποιαδήποτε πληροφορία ή άλλο προσβάσιμο υλικό μέσω αυτού θα είναι καθαρό από ιούς και άλλα κακόβουλα στοιχεία. Το Gerofotistravel.gr δεν είναι σε θέση να ελέγξει το περιεχόμενο ούτε να επιβεβαιώσει ότι οι πληροφορίες σε αυτόν τον ιστότοπο ή σε συνδεδεμένους με αυτόν είναι ακριβείς σε κάθε περίπτωση. Το Gerofotistravel.gr δε φέρει καμμία ευθύνη για κάθε έμμεση ή άμεση ζημιά που προκυπτει από την χρήση πληροφοριών του παρόντος ιστοτόπου. Τα Εμπορικά Σήματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας όπως το όνομα Gerofotistravel.gr, το λογότυπο και όλα τα ονόματα σχετικών προϊόντων και υπηρεσιών, τα σήματα σχεδιασμού και συνθήματα είναι τα εμπορικά σήματα ή σήματα υπηρεσιών του Gerofotistravel.gr . Όλα τα άλλα ονόματα, λογότυπα και όλα τα ονόματα σχετικών προϊόντων και υπηρεσιών, τα σήματα σχεδιασμού και συνθήματα που χρησιμοποιούνται στον παρόντα ιστότοπο είναι τα εμπορικά σήματα ή σήματα υπηρεσιών των ιδιοκτητών τους. Όλα τα δικαιώματα είναι αναγνωρισμένα. Τα εμπορικά σήματα του Gerofotistravel.gr δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν με οποιονδήποτε τρόπο ο οποίος μπορεί να προκαλέσει σύγχυση ως προς την πηγή οποιασδήποτε προσφερόμενης πληροφορίας ή υπηρεσίας.

Πνευματική Ιδιοκτησία
Όλο το περιεχόμενο αυτού του ιστοτόπου, συμπεριλαμβανομένων των γραφικών, κειμένων και των συλλογών δεδομένων, εκθέσεων ξενοδοχείων, διαφάνειες, φωτογραφίες, εικόνες, χάρτες, ταξιδιωτικούς οδηγούς και άλλων υλικών που περιέχονται στον παρόντα ιστότοπο αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Gerofotistravel.gr ή των προμηθευτών του και προστατεύονται από το διεθνές δίκαιο πνευματικών δικαιωμάτων. Σας παρέχετε μία περιορισμένη, μη αποκλειστική και μη μεταβιβαζόμενη, μετακλητή άδεια να δείτε αυτά το υλικό για προσωπική και μόνο χρήση και μπορείτε να τα κατεβάσετε σε υπολογιστή μόνο για προσωπική χρήση. Αυτή η άδεια δεν επεκτείνεται σε οποιαδήποτε εμπορική χρήση. Δεν επιτρέπεται σε εσάς η αναπαραγωγή, η διανομή, ο δανεισμός, η αποθήκευση, η τροποποίηση, η πώληση, η δημιουργία παράγωγων έργων ή η άλλου ειδους χρήση της πληροφορίας χωρίς την ρητή έγγραφη συγκατάθεση του Gerofotistravel.gr.

Προσφορές
Οι διαφημιστικές ή εκπτωτικές προσφορές στον παρόντα ιστότοπο παρέχονται κατά την κρίση του Gerofotistravel.gr. Όλες οι προσφορές εξαρτώνται από την διαθεσιμότητα και μπορούν να ανακληθούν ανά πάσα στιγμή.

Πληροφορίες Τρίτων
Η αναφορά, στον παρόντα ιστότοπο, στο οποιοδήποτε προϊόν, υπηρεσία, διαδικασία, εμπορική ονομασία, εμπορικό σήμα ή άλλη πληροφορία τρίτων δεν συνεπάγεται ούτε αποτελεί πιστοποίηση, εκπροσώπηση, εγγύηση, αναδοχή ή σύσταση προς εσάς από το Gerofotistravel.gr. Οι υπερσύνδεσμοι προς άλλους ιστοτόπους, μη διαχειριζομένους από το Gerofotistravel.gr είναι αποκλειστικά για την δική σας διευκόλυνση και το Gerofotistravel.gr δεν μπορεί να κάνει την οποιαδήποτε δήλωση σχετικά με τους όρους του ιστοτόπου, τις πρακτικές και πολιτικές απορρήτου των εν λόγω τρίτων μερών. Το Gerofotistravel.gr δεν φέρει ευθύνη για οποιοδήποτε προϊόν, υπηρεσία, διαδικασία, εμπορική ονομασία, εμπορικό σήμα ή άλλη πληροφορία παρεχόμενη από τρίτα μέρη.

Ευθύνη του Χρήστη
Θα πρέπει να είστε τουλάχιστον 18 ετών προκειμένου να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου. Θα πρέπει να κρατήσετε ασφαλή και να διατηρήσετε την εμπιστευτικότητα του οποιουδήποτε μέσου αναγνώρισης το Gerofotistravel.gr σας έχει προμηθεύσει προκειμένου να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου. Αυτή η πληροφορία δεν πρέπει να μοιραστεί με οποιονδήποτε τρίτο. Πρέπει να παρέχετε ακριβείς και όχι παραπλανητικές πληροφορίες κατά την χρήση των υπηρεσιών του παρόντος ιστοτόπου.

Αλλαγές
Το Gerofotistravel.gr μπορεί να αλλάξει ή να τροποποιήσει αυτούς τους όρους του ιστοτόπου ανά πάσα στιγμή δημοσιεύοντας αυτές τις αλλαγές εδώ.

Εφαρμοστέο Δίκαιο και Δικαιοδοσία
Οι όροι του παρόντος ιστοτόπου διέπονται από τους ελληνικούς νόμους. Τυχόν διαφορές που αφορούν τον παρόντα ιστότοπο υπόκεινται στην δικαιοδοσία των δικαστηρίων που βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη , Ελλάδα.

Όροι Κρατήσεων
Οι παρόντες όροι διέπουν όλες τις κρατήσεις που πραγματοποιήθηκαν (είτε μέσω του ιστοτόπου Gerofotistravel.gr είτε όχι) με το Gerofotistravel.gr Όλη η αλληλογραφία πρέπει να απευθύνεται στο Gerofotistravel.gr Καλαποθάκη 20, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα. Αποδέχεστε αυτούς τους όρους κρατήσεων εκ μέρους όλων όσων εκπροσωπείτε. Όποιαδήποτε κράτηση ή παραγγελία γίνει από εσάς θεωρείται μία προσφορά από εσάς προς αγορά την σχετική κράτηση σε ξενοδοχείο υπό αυτές τις προϋποθέσεις. Καμμία σύμβαση μεταξύ υμών και του Gerofotistravel.gr δε θα πραγματοποιηθεί μέχρι το Gerofotistravel.gr να (α) εκδόσει αριθμό αναφοράς της κράτησης, (β) εκδόσει επιβεβαίωση της κράτησης μέσω συμβατικού ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή fax και (γ) λάβει το πλήρες αντίτιμο. Απαιτείται η πλήρης πληρωμή κατά την στιγμή της κράτησης. Η πληρωμή πρέπει να γίνει α) είτε με μετρητά β) με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα στα γραφεία μας γ)με τραπεζικό έμβασμα σε συνεργαζόμενη Τράπεζα δ) είτε με online πληρωμή μέσα από το σύστημα κρατήσεων . Συμφωνείτε να είστε οικονομικά υπεύθυνοι για όλες τις συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του Gerofotistravel.gr, συμπεριλαμβανομένων των χρεώσεων δωματίων, φόρων, δασμών και τελών σχετικής κράτησης. Όταν το Gerofotistravel.gr δεν δύναται να επιβεβαιώσει το αρχικά ζητούμενο ξενοδοχείο, μπορεί να σας παρασχεθεί μια εναλλακτική λύση και μια ειδοποίηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα σταλεί για να σας ενημερώσει για τις λεπτομέρειες.  Οι αξιολογήσεις με την χρήση αστέρων χρησιμοποιούνται για να συμβολίσουν τη συνολική ποιότητα, το επίπεδο των υπηρεσιών, τα πρότυπα διατροφής και το εύρος των διαθέσιμων εγκαταστάσεων σε κάθε δεδομένη ιδιοκτησία. (ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΤΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Gerofotistravel.gr ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΓΓΥΗΣΗ Ή ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ Gerofotistravel.gr) Πληρωμή για extras (όπως τυχόν επιπλέον χρεώσεις, γεύματα, συμπληρωματικά γεύματος, ενεργειακές προσαυξήσεις ξενοδοχείου, mini-bar, στεγνό καθάρισμα και πλύσιμο ρούχων) πρέπει να γίνει από εσάς πριν από την αναχώρησή σας από το ξενοδοχείο. Το Gerofotistravel.gr δεν έχει πρόσβαση σε πλήρη αρχεία διαθεσιμότητας των δωματίων σε κάθε ξενοδοχείο. Εάν ένα ξενοδοχείο δεν διαθέτει δωμάτια για άμεση κράτηση μέσω του Gerofotistravel.gr, τότε η κατανομή μας των δωματίων σε συμβατική τιμή μπορεί να έχει εξαντληθεί. Εγγυάστε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών. Όλες οι κρατήσεις είναι για εσάς προσωπικά και δεν μπορούν να πωληθούν, να εκχωρηθούν ή αλλιώς να μεταβιβαστούν. Η δήλωσή μας περί απορρήτου και οι όροι του παρόντος ιστοτόπου ενσωματώνονται σε αυτούς τους όρους. Κατά καιρούς καταγράφουμε τα τηλεφωνήματα ως μέτρο ασφαλείας και για την παρακολούθηση και τη βελτίωση της εξυπηρέτησης των πελατών. Το Διαβατήριο, η βίζα και οι απαιτήσεις σχετικά με την υγεία, τη δική σας και όσων εκπροσωπείτε, είναι δική σας ευθύνη. Σας συνιστούμε να αποκτήσετε ταξιδιωτική ασφάλιση έναντι ακύρωσης και για ιατρική κάλυψη. Οι ακυρώσεις και οι τροποποιήσεις για επιβεβαιωμένες κρατήσεις υπόκεινται στους ειδικούς όρους του κάθε ξενοδοχείου. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους κανόνες και τους περιορισμούς κράτησης πριν κάνετε την κράτησή σας. Ακυρώσεις κοινοποιούμενες απευθείας στο ξενοδοχείο δεν θα ισχύουν. Οι αιτήσεις για ακυρώσεις και τροποποιήσεις πρέπει να γίνουν στον ιστότοπο Gerofotistravel.gr. Όλες οι αιτήσεις για επιστροφή χρημάτων πρέπει να λαμβάνονται εγγράφως με τα απαραίτητα δικαιολογητικά εντός 30 ημερών από την ολοκλήρωση του ταξιδιού σας. Οποιαδήποτε καταγγελία σχετικά με το ξενοδοχείο πρέπει να γνωστοποιείται στη διεύθυνση του ξενοδοχείου όσο το δυνατόν νωρίτερα κατά τη διάρκεια της διαμονής σας και, εάν δεν επιλυθεί προς ικανοποίησή σας, πρέπει να κοινοποιείται γραπτώς στο Gerofotistravel.gr. Παρότι το Gerofotistravel.gr λαμβάνει τη δέουσα επιμέλεια για να διασφαλίσει ότι οι δημοσιευμένες περιγραφές είναι σωστές, είναι μόνο μια υπηρεσία κρατήσεων και δεν κατέχει ούτε εκμεταλλεύεται ξενοδοχεία. ΤΟ Gerofotistravel.gr ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΣΦΑΛΜΑΤΑ Ή ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΟΥ. Το Gerofotistravel.gr διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει το ξενοδοχείο της κράτησης με ένα από τα, τουλάχιστον, συγκρίσιμων προτύπων ξενοδοχεία και να σας ενημερώσει για μια τέτοια αλλαγή, το συντομότερο δυνατό μετά την πραγματοποίηση της. Δεν οφείλεται καμία αποζημίωση για τέτοιες αλλαγές. Σε ακραίες περιπτώσεις, το Gerofotistravel.gr μπορεί να υποχρεωθεί να ακυρώσει την κράτησή σας και σε αυτή την περίπτωση θα ενημερωθείτε για μια τέτοια αλλαγή το συντομότερο δυνατό, μια πλήρης και άμεση επιστροφή χρηματων θα πραγματοποιηθεί και το Gerofotistravel.gr δεν θα έχει καμμία περαιτέρω υποχρέωση προς εσάς και αυτούς που εκπροσωπείτε. Το Gerofotistravel.gr δεν θα ευθύνεται για οποιαδήποτε βλάβη ή καθυστέρηση στην εκπλήρωση των υποχρεώσεών του, η οποία προκύπτει άμεσα ή έμμεσα από οποιαδήποτε αιτία ή περίσταση που είναι πέραν του εύλογου ελέγχου του. Χωρίς περιορισμό της γενικότητας των προαναφερθέντων, τα ακόλουθα θεωρούνται ως τέτοιες περιστάσεις: ανωτέρα βία, ξέσπασμα εχθροπραξιών, ταραχές, πολιτική αναταραχή, τρομοκρατικές ενέργειες, επανάσταση, η πράξη της οποιασδήποτε κυβερνητικής αρχής ή του οργανισμού (που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται σε άρνηση ή ανάκληση οποιασδήποτε άδειας ή συγκατάθεσης), πυρκαγιά, πλημμύρα, κεραυνό, έκρηξη, ομίχλη ή κακές καιρικές συνθήκες, ασθένειας, κλοπής, μηχανική δυσλειτουργία, διακοπή ή αποτυχία υπηρεσίας κοινής ωφέλειας (που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται σε ηλεκτρική ενέργεια, αέριο, νερό ή τηλεπικοινωνίες), ανακαινίσεις αναληφθείσες από το ξενοδοχείο, εργατικές διαφορές, απεργίες, ανταπεργίες ή μποϊκοτάζ, εμπάργκο, αποκλεισμός. Το Gerofotistravel.gr δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη και δεν μπορεί να επιβαρυνθεί για τις ζημίες, ή ιούς που μπορεί να μολύνουν τον εξοπλισμό του υπολογιστή σας ή άλλη ιδιοκτησία εξαιτίας της πρόσβασης, χρήσης, ή περιήγηση στον παρόντα ιστότοπο ή η λήψη οποιουδήποτε υλικού, δεδομένων, κειμένου, εικόνων, βίντεο ή ήχου από τον ιστότοπο. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ Gerofotistravel.gr Ή ΤΥΧΟΝ ΤΡΙΤΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ Ή ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΖΗΜΙΑ, ΑΠΩΛΕΙΑ, ΑΞΙΩΣΗ, ΒΛΑΒΗ, Ή ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΙΚΗ, ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ, ΠΟΙΝΙΚΗ, ΕΜΜΕΣΗ, ΤΥΧΑΙΑ Ή ΠΑΡΕΠΟΜΕΝΗ ΒΛΑΒΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΥΣ (ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΠΩΛΕΙΑ ΚΕΡΔΩΝ Ή ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΩΝ) ΕΙΤΕ ΒΑΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΗΣ, ΑΔΙΚΟΠΡΑΞΙΑΣ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ Ή ΑΛΛΙΩΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ Ή ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΕ (1) ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑΣ Ή ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΔΩ, (2) ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΤΥΧΙΑ Ή ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ Ή ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Ή (3) Η ΑΠΟΔΟΣΗ Ή ΜΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ Gerofotistravel.gr Ή ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΡΟΧΟΥ Ή ΔΙΑΝΟΜΕΑ. ΤΟ Gerofotistravel.gr ΑΠΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΡΗΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΑΓΟΜΕΝΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ. ΤΟ Gerofotistravel.gr ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ, ΖΗΜΙΑ, ΑΠΩΛΕΙΑ, ΑΤΥΧΗΜΑ, ΔΑΠΑΝΗ, ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ Ή ΠΑΡΑΤΥΠΙΑ ΛΟΓΩ ΠΡΑΞΕΩΝ Ή ΑΘΕΤΗΣΗΣ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ, ΜΕΤΑΦΟΡΕΑ Ή ΑΛΛΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑ Ή ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ. Συμφωνείτε ότι σε περίπτωση απαίτησης, η ευθύνη του Gerofotistravel.gr προς εσάς περιορίζεται το ανώτερο σε (a) €1,000 ή (b) το διπλάσιο της αξίας της κράτησης που έγινε με το Gerofotistravel.gr, οιοδήποτε ποσό είναι μικρότερο. Εάν το Gerofotistravel.gr λάβει οποιαδήποτε ενέργεια εναντίον σας για να διεκδικήσει τα δικαιώματά του υπό τους παρόντες όρους κράτησης, θα δικαιούται να ανακτήσει από εσάς, και εσείς συμφωνείτε να καταβάλετε, όλα τα εύλογα και αναγκαία τέλη δικηγόρων και κάθε άλλη δαπάνη της δικαστικής διαδικασίας, προσθέτως σε κάθε άλλη ανακούφιση/ενίσχυση, η οποία θα έχει αναγνωριστεί στο Gerofotistravel.gr. Εάν οποιαδήποτε διάταξη της παρούσας κριθεί άκυρη, το υπόλοιπο θα παραμείνει σε ισχύ, και στο μέτρο του εφικτού η παραβατική διάταξη θα επαναδιατυπωθεί για την εφαρμογή της δηλωμένης πρόθεσής της. Το Gerofotistravel.gr διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει αυτούς τους όρους από καιρού εις καιρόν. Η κράτησή σας διέπεται από τους νόμους των ελληνικών δικαστηρίων και υπόκειται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων που βρίσκονται στην Αθήνα, Ελλάδα. Η επιβεβαίωση της κράτησης και οι παρόντες όροι αντιπροσωπεύουν τη συνολική συμφωνία μεταξύ υμών και του Gerofotistravel.gr. Επιβεβαιώνετε ότι έχετε συνάψει την παρούσα σύμβαση με το Gerofotistravel.gr επί τη βάσει όποιασδήποτε παράστασης δεν ενσωματώνεται ρητώς σε αυτά τα έγγραφα.

Έλεγχος Διαθεσιμότητας

2
0