Ασφάλεια Συναλλαγών

share this:   

Ασφάλεια Συναλλαγών

Την ασφάλεια των ηλεκρονικών συναλλαγών την έγκειται η Eurobank. Η Eurobank χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο επικοινωνίας SSL (Secure Sockets Layer) μαζί με την κρυπτογράφηση στα 128bit, το οποίο εξασφαλίζει την ασφάλεια των συναλλαγών μέσω διαδικτύου. Η κρυπτογράφηση με 128bit σημαίνει ότι υπάρχουν 2128 πιθανά κλειδιά που χρησιμοποιούνται για την κρυπτογράφηση των μηνυμάτων από τον Internet Explorer στον server της τράπεζας. Για αυτόν τον λόγο, η κρυπτογράφηση στα 128bit θεωρείται πρακτικά αδύνατο να παραβιαστεί.

Το website του ταξιδιωτικού γραφείου Gerofotis Travel υποστηρίζεται από πιστοποιητικό ασφάλειας SSL (Secure Socket Layer). Το σύστημα εισέρχεται σε ασφαλή κατάσταση (secure server) απο τη στιγμή που πραγματοποιείται μια αναζήτηση για ξενοδοχείο ή ενοικίαση αυτοκινήτου activities κτλ Επιπλέον το σύστημα είναι ασφαλές όποτε χρειαστεί να δώσετε προσωπικά στοιχεία, όπως ο αριθμός της πιστωτικής σας κάρτας. Ένδειξη ασφαλείας αποτελεί το γράμμα s μετά το http (https) στην γραμμή διεύθυνσης του explorer (address bar). Για την καλύτερη ασφάλεια σας χρησιμοποιούμε σύστημα ασφαλείας & κρυπτογράφησης συναλλαγών με RCA 128bit Key Encryption, το ισχυρότερο σύστημα ασφαλείας αυτή τη στιγμή

. Όλες οι οικονομικές συναλλαγές και χρεώσεις καρτών του www.gerofotistravel.gr γίνονται απ’το τουριστικό γραφείο με την επωνυμία “Gerofotis Alexandros – Gerofotis Trvael ”, το οποίο εδρεύει στην Θεσσαλονίκη (Καλαποθάκη 20,  Κέντρο Θεσσαλονίκης, 54624 ) και το οποίο εκδίδει όλα τα νόμιμα παραστατικά. Παρόλαυτα σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε το website μας ως μέσο συναλλαγής, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε χρεώσεις καρτών και τηλεφωνικά.